Verzending en verzendkosten

Bestellingen worden standaard de volgende werkdag met PostNL verzonden.

Verzend- en verpakkingskosten zijn per zending.

Verzendkosten tijdelijk 5,95 EUR

(normaal 7,50 EUR)

tot 10 kg binnen Nederland

 

Verzendkosten standaard

Voor een pakket tot 10 kg wordt tijdelijk een bedrag van € 5,95 (normaal 7,50) aan verpakking- en verzendkosten in rekening gebracht.
U kunt er vanuit gaan dat het pakket na verzending hoogstwaarschijnlijk de volgende dag aangeboden wordt. Wanneer u een bestelling in het weekend plaatst dan zal deze op maandag worden verwerkt en verzonden.

Het pakket wordt in Nederland aangeboden door PostNL. Kleine pakketjes passen in de brievenbus, grotere pakketten worden door de postbode aangeboden. U hoeft hiervoor geen handtekening te zetten of te legitimeren.

Wij kunnen niet garant staan voor de levertijd van de zending.

Spoedkosten

Op werkdagen voor 12.00 uur besteld, diezelfde dag nog verstuurd.  

De spoedkosten hiervoor bedragen 10.00 EUR extra per bestelling. U kunt dit eenvoudig toevoegen in uw winkelwagen. 


Niet aanwezig

Als u niet aanwezig bent op het opgegeven adres zal het pakket aangeboden worden bij de buren. U ontvangt dan een kennisgeving waarin staat op welk huisnummer het pakket afgeleverd is. Wanneer afleveren niet lukt probeert PostNL het op een later tijdstip een tweede keer. Op zondag worden geen pakketjes bezorgd. Wanneer aflevering uiteindelijk niet mogelijk is, zal uw bestelling gedurende 3 weken worden bewaard bij een afhaalkantoor van PostNL.

 

 

Powered By OpenCart
Graveerinrichting Amsterdam © 2019